A la carte kaart

Voorgerecht

Voorgerechten

Koteletjes huisgemarineerde zalm begeleid door een licht zoete mosterd dille vinaigrette € 12,50
Gerookte palingmousse met tranches rijpelaalfilet gecombineerd met fingerprawns, zoet zure komkommer en wakame € 13,25
Twee kruidencrostinis met gerookte zalm en een tomaten salsa € 13,00
Carpaccio van ossenhaas waarop een raster van truffelcreme met Parmezaansekaas en notensla € 14,25
Salade van gepofte quinoa met gesmolten geitenkaas en honing met gekarameliseerde noten en pesto met tomaten € 13,50
Vitello Tonnato, rose gebraden kalfslende met tonijnmayonaise en appelkappertjes € 13,25
Dun gesneden Seranoham met galia meloen € 12,25
 

Soepen en warme voor en/of tussengerechten

Krachtige ossenstaartbouillon met een schuim van kerrie €  7,25
Franse mosterdsoep met uitgebakken spekjes  €  7,25
Romige bisque van langoustines met kervel   € 7,75
Geroosterde coquilles met bloemkoolcreme € 13,25
Gamba Piri Piri sudderend in de knoflook kruidenolie € 14,50
Boeren en zacht gegaarde Heide Hoeve buikspek, 5-spices € 12,75
Gemarineerde kalfs pincho spiesjes met een kerriesaus € 13,00
   

Hoofdgerechten

Vis

Gebakken zalmfilet begeleid door een zwarte olijvencreme waarin gezouten ansjovis € 20,25
In de roomboter gebakken ponds zeetong met zijn braadjus € 33,50
Zeebaarsfilet met een olijfolie waarin feta, tomaat en olijven € 22,25
Gebakken rogvleugel met een creme van knolselderij en romige tuinbonen € 25,75

Vlees 

Tournedos van ossenhaas met champignonroomsaus € 26,50
Tranches gebraden boerderij eend geserveerd met een cremeux van rode biet € 24,00
Gebraden kalfshaas tournedos met gegrilde roseval aardappel, wortelcreme en een saliesaus € 26,50
   

Desserts

Helmondse aardbeien Romanoff met vanille ijs en kletskoppen € 7,25
Bavarois van kersen op een spiegel van vanillesaus € 7,25
Gebakken flensjes met lauw warme sinaasappelsaus, rum rozijnenijs en een crunch van noten € 7,25
" Milkshake " van aardbeien € 7,00
Creme Brulee traditioneel met aardbeien en aardbeien sorbet-ijs € 7,25
Romig vanille-ijs met slagroom en lauw warme chocoladesaus € 7,00
Assortiment kazen op bord geserveerd met zijn garnituur € 9,75

Voor onze vegetarische gasten en eventuele diëten, allergenen en of andere allergieën maken wij graag gerechten van dagverse ingrediënten, op maat

Invullingen kindermenu's doe wij in overleg met de kinderen en de ouders
 

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

www.helmondculinair.nl

Geachte gast, Wij willen ons altijd blijven onderscheiden

GERENOVEERDE ZALEN

Afgelopen maanden hebben wij de zalen in de Steenoven flink

De Mens achter de Ondernemer

De Mens achter de Ondernemer op www.mierlohoutenaar.nl

Schevelingen Tapperij-Restaurant

Mede door de naam : TAPPERIJ is de borrel functie terug. De

Uitbreiding 3de zaak PERSBERICHT

ISA’S Trattoria Mediterranea te Helmond verkocht per 1 oktob

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven