Contact

info@restaurantdesteenoven.nl
Steenovenweg 21
5708 HN Helmond
T 0492-507507

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief per post ontvangen? Schrijf hier in en maak kans op een diner!
> INSCHRIJVEN

Menukaart

Stel zelf uw keuzemenu samen met als afsluiting ons uitgebreide Grand Dessert buffet

Voorgerechten

Gerookte zalm aan tafel getrancheerd geserveerd met zijn garnituur en een truffelcreme  
Salade Nicoise met gegrilde tonijn, haricots verts, ei en olijven  
Sashimi van zalm met wakame, wasabi creme en een soja stroop  
Winterse salade met gefrituurde brie, champignons en noten  
Salade Caprese met gebakken scampi's en olijventapenade  
Koteletjes huisgemarineerde zalm met guacamole en kruidensaus  
Combinatie van een klein schaaldierensoepje, gemarineerde scampi's en een gefrituurd Hollands garnalenkroketje  
Carpaccio van rund met Parmezaansekaas, roquette en basilicumpesto  
Rucola salade met gegrilde runderentrecote en mosterd vinaigrette  
Spaanse Seranoham op een kruiden crostini met een groene olijventapenade  
Dun gesneden licht gerookte eendenborstfilet met gegrilde ananas begeleid door een frambozen vinaigrette  
Torentjes van ganzenleverpaté waarbij een crunch van hazelnoten  
Gegratineerde geitenkaas begeleid door een tomaten salsa  

Soepen

Licht gebonden schaaldierensoep van strandkrabbetjes en langoustines  
Licht pittige kerrie soep met appel en bieslook  
Runderbouillon waarin een melange van paddenstoelen en kruiden  
Licht gebonden paddenstoelensoep met uitgebakken spekjes  

Tussengerechten

Scampi's Piri Piri suderend in de knoflookolie  
Gebakken coquilles vergezeld door een truffelschuim en truffel risotto  
Pasta Carbonara gecombineerd met gebakken HeideHoeve buikspek  
Huisgemaakte lasagne van tomaat, mozzarella en spinazie  
Spiesjes gebraden kippendij geserveerd met sesam sojasaus  

Hoofdgerechten

Gegrilde zeebaars gecombineerd met een tomaten salsa, gemarineerde olijven en basilicumpesto  
Gebakken wilde gamba's met een fijne tagliatelle, knoflookroomsaus, spekjes en Parmezaansekaas  
Gegrilde zalmfilet geserveerd met een romige zuurkool begeleid door een witte wijnsaus  
Gebakken botervis met fritots van bloemkool begeleid door een kerriesaus  
In de roomboter gebakken slibtongetjes met remouladesaus  
Tournedos van ossenhaas met een truffelrisotto en truffelsaus  
Gebraden en getrancheerde hertenfilet met een stamppotje van zuurkool begeleid door een pepersaus  
Gebraden eendenborst met gebakken bloemkoolroosjes begeleid door een zoete tijmsaus  
Gebraden kalfsoester medaillons waarop plakjes ganzenleverpaté begeleid door een salie knoflooksaus  
Gegrilde en getrancheerde Black Angus runder entrecote vergezeld door een champignon roomsaus  
Gebakken kalfslever met gebakken ui, spek, paddenstoelen en braadjus  

Grand Dessert buffet

U kunt volop gebruik maken en genieten van ons uitgebreide Grand Dessert buffet  

Menuprijzen 3, 4 of 5-gangen keuze menu's

 
Soep, Hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 29,50
Voorgerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 32,00
Tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 33,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 35,00
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 38,25
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 41,50
   
Op Maandag, Dinsdag en Donderdag geven wij 10% korting op bovenstaande menuprijzen  
   
De gerechten uit het keuzemenu zijn ook los te bestellen  
Voorgerecht € 11,75
Soep €  6,50
Tussengerecht € 11,00
Hoofdgerecht € 19,75
Grand Dessert buffet €  8,75

Voor onze vegetarische gasten en eventuele diëten, allergenen en of andere allergieën maken wij graag gerechten van dagverse ingrediënten, op maat

Invullingen kindermenu's doe wij in overleg met de kinderen en de ouders
 

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven