Contact

info@restaurantdesteenoven.nl
Steenovenweg 21
5708 HN Helmond
T 0492-507507

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief per post ontvangen? Schrijf hier in en maak kans op een diner!
> INSCHRIJVEN

Menukaart

Stel zelf uw menu samen of kies uw a la carte gerechten

Voorgerechten

Zweeds Thinbread met gerookte zalm, asperges en roommascarpone  
Kingkrabsalade met in de basilicum gemarineerde garnalen en asperges  
Sashimi van tonijn met een smeuïge tonijnsalade en krokante scampi's   
Lauw warm gebakken heilbotfilet met avocado, tomaat en olijventapenade  
Carpaccio van rund met Parmezaansekaas, roquette en basilicumpesto  
Plakjes gepeperd kalfsvlees met gebakken Heidehoeve buikspek, tonijnmayonaise  
Gemarineerde ananas met gerookte eendenborst gecombineerd met een frambozenvinaigrette  
Seranoham met een kaaskroketje en een gefrituurd zacht gekookt ei met tomatensalsa en asperges  

Soepen

Licht gebonden kervelsoep met lenteui  
Schaaldierensoep met saffraan en een garnituur van mosselen  
Romige aspergesoep rijkelijk gevuld met asperges, boerenham en ei  
Krachtige lamsbouillon met peultjes, snijboon, asperges en doperwten  

Tussengerechten

Scampi's Piri Piri suderend in de knoflookolie  
Een gefrituurd Hollands garnalenkroketje met gegrilde coquilles, risotto  
Gebraden ossenhaaspuntjes teriyaki met roerbakgroenten  
Twee spiesjes gebraden kippedij, Japanse stijl  
Asperges op Brabantse wijze met boerenham, ei, krieltjes en roomboter  

Hoofdgerechten

Gegrilde zalmfilet met gebakken asperges en zeekraal, witte wijnsaus  
Gebakken zeebaarsfilet met een fijne spaghetti, saus van citroengras  
Zacht gegaarde kabeljauwhaas medaillons met een asperge kruidenrisotto  
Scholfilet gegratineerd met Parmezaansekaas en een remouladesaus  
Pasta Aioli met gebakken wilde gamba's, knoflooksaus en rucola  
Tournedos van ossenhaas met gebakken champignons en gekookte asperges  
Asperges op Brabantse wijze met boerenham, ei, krieltjes en roomboter  
Getrancheerde en met Hoisin gelakte eendenborst, gepofte knoflooksaus  
Gebraden kalfsoester medaillons met roerbak asperges, Hollandaisesaus en gepofte tomaatjes  

Grand Dessert buffet

Als dessert kunt u gebruik maken van ons Grand Dessert buffet, een diversiteit aan zoetigheden uitgebreid met een kaasplateau  

Menuprijzen 3, 4 of 5-gangen keuze menu's

 
Soep, Hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 28,50
Voorgerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 32,00
Tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 33,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 35,00
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 40,00
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 43,75
   
De gerechten uit het keuzemenu zijn ook los te bestellen  
Voorgerecht € 11,50
Soep €  6,50
Tussengerecht € 11,75
Hoofdgerecht € 19,75
Grand Dessert buffet €  8,50

Voor onze vegetarische gasten en eventuele diëten, allergenen en of andere allergieën maken wij graag gerechten van dagverse ingrediënten, op maat

Invullingen kindermenu's doe wij in overleg met de kinderen en de ouders
 

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven