Menukaart

Stel zelf uw keuzemenu samen met als afsluiting ons uitgebreide Grand Dessert buffet

Voorgerechten

Gerookte zalm aan tafel getrancheerd geserveerd met zijn garnituur en een truffelcreme  
Halve ponds kreeft waarbij een Hollands garnalenkroketje begeleid door een groene kruidensaus  
Koteletjes van huisgemarineerde zalm met venkelsalade en een mosterd dillesaus  
Sashimi van verse tonijn, sojasaus en een mousse van gerookte forel  
Salade met gebakken scampi's en Wakame en in de panko broodkruim gebakken krokante scampi's  
Carpaccio van rund met Parmezaansekaas, roquette en basilicumpesto  
Combinatie van een terrine van ree en ganzenlever een crunch van noten en ganzenleverpaté  
Rundertartaar gecombineerd met dun gesneden Spaanse Seranoham  
Dun gesneden licht gerookte eendenborstfilet met een rillettes van eend begeleid door een frambozenvinaigrette  
Winterse salade met gegratineerde geitenkaas, gepofte quinoa en guacamole  
Vitello Tonato, kalfslende met een raster van tonijnmayonaise en kappertjes  

Soepen

Licht gebonden schaaldierensoep van strandkrabbetjes en langoustines  
Paddenstoelensoep met krokante spekjes en croutons  
Zondagse soep, runderbouillon met verse soepgroenten en soepballetjes  
Licht gebonden courgettessoep met zacht gegaarde zalm  
Krachtige wildbouillon met paddenstoelen, kruiden en truffelschuim  
Licht gebonden tomatensoep met rundvleesballetjes en basilicumroom  

Tussengerechten

Gegrilde zeebaarsfilet met een artisjokmelange, basilicumpesto  
Risotto van paddenstoelen met Parmezaansekaas en verse truffel  
Gebakken coquilles met knolselderij mousseline en saffraansaus  
Aardappel gevuld met een luchtige aardappelmousseline met een mooi trache rijpelaalfilet, krab en schaaldierensaus  
Scampi's Piri Piri, sudderend in de knoflookolie  
Gebraden kippendij spiesjes met gebakken kool en 5-spicessaus  
Teriyaki ossenhaaspuntjes met tagliatelle en plakjes ganzenleverpaté  

Hoofdgerechten

In de roomboter gebakken 300 grams zeetong geserveerd met zijn garnituur  
Gebakken wilde gamba's met een fijne tagliatelle, knoflookkruidenolie, spekjes, Parmezaansekaas, bieslook  
Gegrilde zalmfilet geserveerd met een romige zuurkool begeleid door een witte wijnsaus  
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met flinterdun gesneden venkel begeleid door een citrusvinaigrette  
In de basilicum broodkruim gebakken scholfilet, gepofte aubergine, gekonfijte tomaatjes en basilicumsaus  
Tournedos van ossenhaas vergezeld door een Bearnaisesaus en truffelrisotto  
Pincho's van kalf in de groene kruiden gemarineerd met een kerriesaus  
In de roomboter gebakken schnitzel met ui, spek en champignons  
Hertenmedaillons met een stamppotje van boerenkool en zijn wildgarnituur  
Gebraden en getrancheerde eendenborst met een cous cous van bloemkool, zoete honing tijmsaus  
Met pistache en basilicum gevulde gebraden Gildehoen begeleid door een saliesaus  
Gegrilde en getrancheerde Black Agnus runderentrecote vergezeld door een groene pepertjessaus  
In de kruiden en knoflook gepofte aubergine met smeuige ristoo, groenten en pesto  
Gebakken kalfslever met gebakken ui, spek, paddenstoelen en braadjus  

Grand Dessert buffet

U kunt volop gebruik maken en genieten van ons uitgebreide Grand Dessert buffet  

Menuprijzen 3, 4 of 5-gangen keuze menu's

 
Soep, Hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 29,50
Voorgerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 32,00
Tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 33,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 35,00
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 38,25
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 41,50
   
Op Maandag, Dinsdag en Donderdag geven wij 10% korting op bovenstaande menuprijzen  
   
De gerechten uit het keuzemenu zijn ook los te bestellen  
Voorgerecht € 11,75
Soep €  6,50
Tussengerecht € 12,50
Hoofdgerecht € 19,75
Grand Dessert buffet €  8,75

Voor onze vegetarische gasten en eventuele diëten, allergenen en of andere allergieën maken wij graag gerechten van dagverse ingrediënten, op maat

Invullingen kindermenu's doe wij in overleg met de kinderen en de ouders
 

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven