Contact

info@restaurantdesteenoven.nl
Steenovenweg 21
5708 HN Helmond
T 0492-507507

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief per post ontvangen? Schrijf hier in en maak kans op een diner!
> INSCHRIJVEN

'Steentjes menu' concept 

Stel zelf uw diner samen voor een vast bedrag: 5, 6, 7 gangen of misschien nog wel een gang, dit bepaalt u zelf

"Steentjes" Menu in ons Restaurant gedeelte van 16.30 uur tot 22.00 uur
De keuken sluit om 22.00 uur en het Grand Dessert buffet zal tot 23.00 uur blijven staan.

Wij adviseren voor het Steentjesmenu echt een maximale aankomst tijd van 19.00 uur, vanaf 16.30 uur zijn wij geopend 

Ma, Di en Donderdag: 'Steentjes' Menu € 30,00 per persoon 
Vrij, Zat en Zondag: 'Steentjes' Menu € 33,50 per persoon
Kinderen 4 t /m 7 jaar € 12,50 per kind ( ongeacht de dag )
Kinderen 8 t/m 14 jaar € 19,50 per kind ( ongeacht de dag )

U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit vlotjes te realiseren. Het aantal gangen en de volgorde bepaalt u zelf. 

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Heeft u een allergie, allergeen, dieet en/of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem

 

Tafels vanaf 5 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 5 smaken per gang doorgeven cq bestellen, het aantal gangen wat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit.

Ivm de snelheid en het logistieke is het Steentjes menu te bestellen tot maximaal 12 personen, anders krijgt u meerdere tafels naast elkaar en wisselen van tafel tijdens het diner is natuurlijk geen probleem

Het Steentjes menu inclusief dranken naar keuze is ook mogelijk ( alleen per tafel te bestellen ) bestaande uit:
Bavaria bier, Speciaalbieren, Malt biersoorten, frisdranken en / of de huiswijnen wit, rood en rosé naar keuze en uw diner afsluitend met koffie of thee.
Dit met een meerprijs van € 16,00 per persoon.

Gerechten "Steentjes" menu
( maak elke keer uw keuze, van 16.30 uur tot 22.00 uur )

VOORGERECHTEN:
*Smeuíge tonijnsalade waarop sashimi van tonijn met wakame
*Zweeds Thinbread met gerookte zalm, asperges en roommascarpone
*Mousse van asperges gecombineerd met krokante scampi's
*Kingkrab salade met gemarineerde garnalen en Helmondse asperges 
*Lauw warm gebakken heilbotfilet met avocado en olijventapenade
*In de cajunkruiden gemarineerde kip begeleid door een kerrie mayonaise
*Plakjes gepeperd kalfsvlees met zacht gegaard buikspek, tonijnmayo
*Gefrituurde kaaskroketjes met tomatensalsa en zoet zure komkommer
*Seranoham met in de sherry en bruine suiker gemarineerde watermeloen
*Carpaccio van rund, Parmezaansekaas, roquette salade, basilicumpesto
*Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette, gemarineerde ananas
*Een gefrituurd zacht gekookt ei met een asperges aardappelsalade
SOEPEN:
*Licht gebonden kervelsoep met lenteui
*Schaaldierensoep met saffraan en een garnituur van mosselen
*Romige aspergesoep rijkelijk gevuld met asperges, boerenham en ei
*Krachtige lamsbouillon met peultjes, asperge, snijboon en doperwten
TUSSENGERECHTEN:
*Gefrituurd Hollands garnalenkroketje, risotto, schaaldierensaus
*Scampi's Piri Piri, suddered in de knoflookolie
*Gegrilde coquilles met een zoete asperge, sinaasappel vinaigrette
*Gebraden kippendij spiesje, Japanse stijl
*Gebraden ossenhaaspuntjes teriyaki met roerbakgroenten
HOOFDGERECHTEN:
*Gegrilde zalmmedaillon met gebakken asperges en zeekraal
*Gebakken zeebaarsfilet, fijne spaghetti, saus van citroelgras
*Zacht gegaarde kabeljauwhaas met smeuïge asperge kruiden risotto
*Medaillon gebakken botervis met zwarte pasta en dillesaus
*Scholfilet gegratineerd met Parmezaansekaas en een remouladesaus
*Pasta Aioli met gebakken wilde gamba's, knoflooksaus en rucola
*Kalfsoester met roerbakasperges, gepofte tomaatjes, Hollandaisesaus
*Gegrilde kalfspincho's begeleid door een pestosaus
*Gebraden Black Angus biefstuk, gebakken champignons en pepersaus 
*Getrancheerde en met Hoisin gelakte eendenborst, gepofte knoflooksaus
*Asperges op Brabantse wijze met boerenham, ei, kriel en roomboter
EXTRA GARNITUREN:
*Mandje met boeren wit en bruinbrood met roomboter
*Bakje met frieten, mayonaise
*Bakje met aardappelkroketjes
*Bakje met zoet zure komkommersalade
*Bakje met wokgroenten
GRAND DESSERT BUFFET: ( tot maximaal 23.00 uur )
Als afsluiting kunt u gebruik maken van ons Grand Dessert buffet, een diversiteit aan zoetigheden uitgebreid met een kaasplateau
 

Djk en/of andere korting kaarten zijn niet geldig op het "Steentjes" Menu

 

Klik hier om te reserveren

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven