'Steentjes menu' concept ( tot en met Zondag 1 Oktober 2017 )

Geachte gast, vanaf Maandag 2 Oktober 2017, gaan wij ons restaurant concept bijstellen, na ca. 7 jaar het Steentjes menu te hebben mogen verzorgen is het weer tijd voor een ander concept, zeker gezien het feit dat vandaag de dag vele horeca bedrijven dit concept inmiddels hebben, en wij willen ons altijd graag blijven onderscheiden.
Meer informatie volgt op korte termijn
.

Ma, Di en Donderdag: 'Steentjes' Menu € 28,00 inclusief desserts dus zonder meerprijzen
Vrij, Zat en Zondag: 'Steentjes' Menu € 31,00 inclusief desserts dus zonder meerprijzen
Alle dagen: Kinderen tot en met 14 jaar € 18,50 per kind, inclusief desserts & zonder meerprijzen

Zoveel gangen nuttigen als u zelf wenst, voor een vast bedrag: Een heerlijk gerechtje, en nog één, en nog één, en nog één .... en nog één dessert en nog één ...  wij verheugen ons op uw komst. ( maak elke keer uw keuze uit de 37 gerechten )
U heeft het gerechtje genuttigd en wij komen weer informeren of u nog een gerechtje wenst en ga zo maar door !!

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Heeft u een allergie, alergeen, dieet of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem

Vanaf 17.00 uur serveren wij ons "Steentjes" Menu in ons Restaurant gedeelte
Gerechten zijn te bestellen tot 22.15 uur en de desserts tot 23.00 uur

Tafels vanaf 5 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 4 smaken per gang doorgeven cq bestellen, het aantal gangen wat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit.

Ivm de snelheid en het logistieke is het Steentjes menu te bestellen tot maximaal 12 personen, anders krijgt u meerdere tafels.
Voor gezelschappen boven de 12 personen opteren wij voor ons 3 of 4-gangen keuze menu Marche

Het Steentjes menu inclusief dranken naar keuze is ook mogelijk bestaande uit:
Bavaria bier, Speciaalbieren, Malt biersoorten, frisdranken en / of de huiswijnen wit, rood en rosé naar keuze afsluitend met koffie of thee.
Dit met een meerprijs van € 16,00 per persoon.

Gerechten "Steentjes" menu
( maak elke keer uw keuze)

KOUDE VOORGERECHTEN:
Koteletjes van gemarineerde zalm, mosterd dille vinaigrette
Gerookte palingmousse met een tranche rijpelaalfilet, pesto      

Fingerprawns met zoet zure komkommer en wakame
Hollandse nieuwe, Haring begeleid door een rode uiencompote
Kruiden crostini met gerookte zalm, tomaten tapenade
Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas, truffelcreme
Dun gesneden Seranoham met galia meloen
Gerookte eendenborst geserveerd met sjalottencompote
Vitello Tonnato, rose gebraden kalfsvlees, tonijnmayo en kappertjes
Salade quinoa en noten met gesmolten geitenkaas en honing
SOEPEN:

Tomatensoep met rundvleesballetjes en creme fraiche
Krachtige ossenstaart bouillon met een schuim van kerrie
Romige bisque van langoustines met kervel
Franse mosterdsoep met uitgebakken spekjes
WARME GERECHTEN:
Geroosterde coquilles op een bloemkoolcreme, truffelaardappel chips 
Smeuige kruiden risotto met parmezaansekaas
Gebakken zalmfilet met zwarte olijvencreme waarin ansjovis
Zacht gegaarde kabeljauwfilet met een anti boise van tomaat
Gamba Piri Piri sudderend in de knoflook kruidenolie
Botervis gecombineerd met een wortel kruidencreme
In de roomboter gebakken slibtongetje met zijn braadjus
Zeebaars met olijfolie waarin olijven, feta en tomaat
Boeren en zacht gegaard Heide hoeve buikspek, 5-spices 
Spiesje van gebraden kippendijen, romige tuinbonen
Kalfsoester vergezeld door een knoflook saliesaus
Tranches gebraden Boerderij eend, cremeux van rode biet
Pincho kalf spiesje, in de groene kruiden gemarineerd, kerriesaus
Biefstuk begeleid door een knolselderij creme
Spiesje van gemarineerde varkenshaas, champignonroomsaus
NAGERECHTEN:
Crème Brûlée met een krokant suikerlaagje
Helmondse aardbeien met een lobbige aardbeienroom, kletskoppen       

Assortiment kazen op bord geserveerd met zijn garnituur
In een glas geserveerd chocolademousse met een dun laagje room
" Milkshake " van aardbeien
Dame Blanche, vanille roomijs, chocoladesaus en slagroom
Gebakken flensjes met een warme sinaasappelsaus, rum rozijnenijs
Bavarois van kersen op een spiegel van vanillesaus
 
Bij de voorgerechtjes en soepen serveren wij standaard boeren wit en bruinbrood met roomboter en kruidenboter, bij de warme gerechtjes indien gewenst frietjes en of een schaaltje groenten apart, beide zonder meerprijs

Djk en/of andere korting kaarten zijn niet geldig op het "Steentjes" Menu

 

Klik hier om te reserveren

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

www.helmondculinair.nl

Geachte gast, Wij willen ons altijd blijven onderscheiden

GERENOVEERDE ZALEN

Afgelopen maanden hebben wij de zalen in de Steenoven flink

De Mens achter de Ondernemer

De Mens achter de Ondernemer op www.mierlohoutenaar.nl

Schevelingen Tapperij-Restaurant

Mede door de naam : TAPPERIJ is de borrel functie terug. De

Uitbreiding 3de zaak PERSBERICHT

ISA’S Trattoria Mediterranea te Helmond verkocht per 1 oktob

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven