Contact

info@restaurantdesteenoven.nl
Steenovenweg 21
5708 HN Helmond
T 0492-507507

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief per post ontvangen? Schrijf hier in en maak kans op een diner!
> INSCHRIJVEN

Lekker eten in Helmond

Visgerecht

Laat u culinair verwennen. Waar kan dat beter als bij Restaurant de Steenoven, bij Paviljoen de Warande of bij de Schevelingse in-Loop. Allen gelegen aan de buitenkant van Helmond met volop eigen parkeer gelegenheid.

Paviljoen de Warande

Dit is een gemakkelijk toegankelijk restaurant met vele mogelijkheden zonder drempels en waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Gelegen midden in het mooie stadswandelpark "De warande"

Paviljoen de Warande

U kunt hier terecht voor uitstekend eten. Van een weekkeuze menu tot een a la carte kaart en van een kleine dagkaart naar een uitgebreide high tea, en natuurlijk ook ons Warandelingetjes menu concept

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met eventueel gebak.

Klik hier voor de website van Paviljoen de Warande ( 0492-536361 )

Restaurant de Steenoven; de smaakmakers van Helmond

Grastvrouw Dorien van Thiel

Restaurant De Steenoven biedt u een uitgebreide keuze aan smakelijke en mediterrane gerechten. Paul en Dorine van Thiel verrassen u graag op culinair gebied. Voor zowel de lunch van de kleine kaart als het diner met uitgebereide keuze menu's afsluitend met een Grand Dessert buffet kunt u bij hen terecht. Naast de uitgebreide keuzemenu's waarvan u de gerechten ook à la carte kunt bestellen hebben wij ook het Steentjesmenu concept , allen met dagverse producten en seizoensgebonden ingrediënten, en tevens met als dessert ons Grand Dessert buffet

Het restaurant is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne – Eindhoven.

Interisue restaurant De Steenoven

De accommodatie biedt een sfeervol restaurant met in de zomermaanden een deels overkapt en verwarmd buitenterras in een privacy biedende tuin. Alle ruimtes zijn gezellig ingericht, behaaglijk en voorzien van airconditioning.

Klik hier voor Restaurant de Steenoven.
Ook voor feesten & partijen en catering in Helmond bent u hier op het juiste adres

DE SCHEVELINGSE IN-LOOP

Een tapperij / restaurant gelegen aan de Aarle-Rixtelseweg 107 te Helmond in de volksmond SCHEVELINGEN

Een monumentaal pand landelijk gelegen op de verbindings tussen helmond en Aarle-Rixtel, tevens voor al uw feesten en partijen in Helmond. Een bar gedeelte met restaurant en een buitenterras waar ook het diner met mooi weer buiten geserveerd wordt.

www.schevelingen.nl ( 0492-792444 )

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven