Contact

info@restaurantdesteenoven.nl
Steenovenweg 21
5708 HN Helmond
T 0492-507507

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief per post ontvangen? Schrijf hier in en maak kans op een diner!
> INSCHRIJVEN

Zalen

De Steenoven
Restaurant de Steenoven heeft buiten zijn restaurant gedeelte, twee ideale zalen voor een feest of partij in de ruimste zin van het woord, de Galerie en de Ringzaal. Beide zalen zijn comfortabel en voorzien van goede ventilatie met airconditioning.

 

 

De zalen hebben allen een eigen ingang, bar en toilettengroep. Deze zalen kunnen desgewenst in combinatie gebruikt worden, zelfs met het restaurant erbij, zo kan de Steenoven aan ieders wens voldoen en partijen verzorgen tot ca. 800 personen. Van een feest in besloten kring, een bruiloft, receptie, barbecue, lezing of vergadering tot seminar, symposium, jubileum, personeelsfeest, productdemonstratie of een bedrijfspresentatie aan toe. Mocht u meer gasten willen herbergen dat is dit mogelijk als wij een tent plaatsen voor ons restaurant, de capaciteit zal dan naar de 2000 gasten kunnen, verspreid over 4 gedeeltes zodat u ervoor kunt kiezen om 2, 3 of 4 soorten entertainment te programmeren.
Uw feest in Helmond, u bent van harte welkom

 

 

De galerie

Galerie
Een open ruimte uniek door de diverse leavels. Via een trap komt u in een hoger gelegen level met een ruime uitkijk over de lager gelegen ruimte. Dit balkoneffect geeft een geheel open karakter.              

De Ringzaal

Ringzaal
De besloten en huiselijke 'Ringzaal' met openhaard is daarentegen ideaal voor de meer intieme diners, teambesprekenigen, vergaderingen, seminairs, recepties en feesten van beperkte omvang. Bovendien kunt u in de zomermaanden gebruik maken van de aangrenzende terrastuin.

De Ringzaal kan doormiddel van een gordijn verkleind worden, zodat wij altijd een juiste ruimte kunnen creeëren, verhouding aantal gasten en aantal m2 De bar, de openhaard en de tuin blijven toch toegangkelijk.

Onze huis dj is ook los te boeken voor uw feest in de Steenoven. Anthony van Diepen www.sound4all.nl .

> Tip een vriend

Nieuwsberichten

> meer nieuwsberichten

Tweets

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook
LinkedIn Restaurant De Steenoven Twitter Restaurant De Steenoven Facebook Restaurant De Steenoven